Video toevoegen aan een update
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een update op je Petje Af pagina kan een video bevatten die je embed van 1 van de volgende platformen:

• Youtube

• Vimeo

• Rumble

• Odysee

• Dyntube

Hoe voeg je een video toe aan een update op je Petje Af?

Voor het toevoegen van een Youtube, Vimeo of Odysee video knip en plak je simpelweg de url in de browser als je de video bezoekt. Bijvoorbeeld:

Voor het toevoegen van een video van Rumble en Dyntube kun je alleen de specifieke "iframe url" gebruiken om de video te embedden.

Hoe voeg je een Dyntube video toe?

Login by Dyntube en upload een video of open een video die je eerder hebt geupload. Hier ga je naar het tabblad "Embed code" zoals in bovenstaand screenshot.

Op die pagina scroll je naar beneden en kopieer je de url onder "Iframe URL". Deze plak je vervolgens in het video veld in je Petje Af update.

Hoe voeg je een Rumble video toe aan je Petje Af?

Ga naar de video in Rumble en klik op "Embed" rechtsonder de video.

Er opent nu een scherm waar je de "Embed IFRAME URL" kopieert. Deze plak je vervolgens in het video veld in je Petje Af update.