Handmatig betalen

Automatische incasso mislukt? Betaal handmatig!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms mislukt een automatische incasso omdat er bijvoorbeeld even niet genoeg geld op je rekening staat. Je krijgt hier een melding van per e-mail.

Hoe betaal je een mislukte automatische incasso?

Ga naar Mijn account > Mijn lidmaatschappen. En klik daar op het lidmaatschap van de mislukte betaling.

Als je in het lidmaatschap zit klik je op "Betalingen" en zie je daar alle betalingen met de status "Mislukt". Bij deze betalingen zie je de knop "Betaal" staan. Klik op dit knop om de betaling handmatig te doen.

Als je de pagina op mobiel bekijkt kan het zijn dat je de "Betaal" knop pas ziet als je de tabel met betalingen een stukje naar rechts schuift.