Voor Gebruikers
Mijn lidmaatschappen
Lid worden van een besloten Instagram account

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Om jezelf toe te voegen aan een besloten Instagram volg je de volgende stappen.

1: Je gaat naar de pagina van de maker waar je lid van bent (zorg dat je bent ingelogd) en klikt op het tabblad "Instagram".

2. Klik hier op de link naar het besloten Instagram account en klik op "Volgen".

3. Ga terug naar de Petje Af pagina en klik daar op "Instagram account toevoegen". Vul nu jouw instagram account naam in.

4. Je wordt zo snel mogelijk geaccepteerd in het Instagram account door de contentmaker. Dit gebeurt handmatig dus kan soms even duren.