Voor Gebruikers
Mijn lidmaatschappen
Rekeningnummer of creditcard wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt eenvoudig je rekeningnummer of creditcard wijzigen.

Ga naar petje.af en zorg ervoor dat je ingelogd bent. Klik op je profiel rechtsboven in het scherm.

Ga vervolgens naar Mijn lidmaatschappen. Klik op één van je huidige lidmaatschappen en klik op de drie puntjes rechtsboven in. Kies in het keuzemenu voor Betaalmethode wijzigen.

Daar kun je je Betaalmethode aanpassen of een Nieuwe betaalmethode toevoegen.

Klik op de groene knop om te bevestigen.