Voor Gebruikers
Mijn lidmaatschappen
Exclusieve podcast luisteren via Spotify
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar de pagina waar je lid van bent en waarvan je de exclusieve podcast wil beluisteren. In dit voorbeeld zie je de pagina van Zes Losse Tanden. Klik op de pagina op het tabblad Podcast.

Spotify

Klik op de groene Luister via Spotify knop.

Je mobiel opent automatisch de Spotify app die geïnstalleerd is op jouw mobiel, en de podcast feed met exclusieve afleveringen wordt toegevoegd aan jouw account.