Incasseren per update

Een lidmaatschap dat specifiek geïncasseerd wordt als je een nieuwe update plaatst en daarbij aanvinkt dat het een betaalde update is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Als je wil incasseren per update - dus niet een lidmaatschap dat per maand of per jaar automatisch geïncasseerd - maar een lidmaatschap dat specifiek geïncasseerd wordt als je een nieuwe update plaatst en daarbij aanvinkt dat het een betaalde update is. Dan kun je dat op de volgende manier doen.

Ga naar Instellingen

Ga naar je Petje af dashboard aan de linkerzijde van de pagina. Klik op Instellingen, Betalingen, en zorg ervoor dat Gebruik incasso per update ingeschakeld is.

Ga dan terug naar Updates en klik de update aan waar je een betaalde update van wil maken.

Bij de instellingen aan de rechterzijde staat er nu een melding met Betaalde update en een schuifknop om deze in te schakelen.

Let op! Als je deze optie selecteert worden na het opslaan van de update alle leden die per update betalen automatisch geïncasseerd.

Zet de status op Gepubliceerd en klik op de schuifknop om de betaalde update aan te zetten. Klik daarna op de groene Opslaan knop.

Status

Vervolgens is de status van de betaalde update verandert naar Staat klaar. Dat betekent dat de update klaar staat om geïncasseerd te worden en meestal vindt dit binnen 60 minuten plaats.

Zodra de incassering heeft plaatsgevonden staat er achter Betaalde update de status Verzonden in het groen. Dat betekent dat alle betalingen zijn verzonden en bij de mensen die geabonneerd zijn per update dat er geld geïncasseerd wordt.

Je kan het type update die per update wordt betaald makkelijk herkennen aan de gele munt die in het overzicht van je updates staat.