Betalingen ontvangen
Standaard incasso periode van je Petje af pagina aanpassen

Je kunt de periode wijzigen naar incasseren per jaar of per update

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Incasso periode wijzigen

Het zou kunnen dat je de standaard incasso periode van je pagina wilt wijzigen. Standaard staat deze ingesteld op incasseren per maand,

maar je kunt dit ook wijzigen naar incasseren per jaar of per update.

Ga op je dashboard naar Instellingen en klik op Betalingen. Bovenaan de pagina kun je de standaard incasso periode wijzigen. Klik op de keuzebalk en kies voor de optie Per maand, Per jaar of Per update.

Per update

Als je kiest voor Per update schakel dan ook de paarse knop in achter Gebruik incasso per update.

Label

Je zou ook het label aan kunnen passen voor incasso per update zowel in enkelvoud als in meervoudsvorm. Standaard heet deze per update, maar je kunt daar bijvoorbeeld ook per artikel, meerdere artikelen of per podcast, meerdere podcasts van maken.