Geavanceerd
Naam van je Petje af pagina aanpassen

Er zijn twee componenten waar je rekening mee moet houden bij het aanpassen van de naam van je Petje af pagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Er zijn twee componenten waar je rekening mee moet houden bij het aanpassen van de naam van je Petje af pagina.

1. Het aanpassen van de naam op je pagina kun je heel eenvoudig doen door op je pagina te klikken op Bewerken en vervolgens de naam aan te passen.

2. Om de naam in je URL te wijzigen ga je in je dashboard naar Instellingen, Gebruikersnaam en daar kun je de naam aanpassen.

Let op! Als je het webadres wijzigt is je pagina niet meer te vinden via het oude webadres.