Start hier
Bedankpagina voor je Petje af pagina instellen

Dit is de pagina die mensen te zien krijgen wanneer ze lid geworden zijn van je pagina.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Wat bedoelen we met de bedankpagina? Dit is de pagina die mensen te zien krijgen wanneer ze lid geworden zijn van je pagina. Op de bedankpagina kun je zelf een specifieke tekst plaatsen die jouw nieuwe leden te zien krijgen.

Tekst

Om de tekst in te vullen ga je naar je Dashboard, Instellingen en vervolgens klik je op Bedankpagina. Vul een tekst in en klik op de groene Opslaan knop.

Hoe zit dit er dan uit?

Dit is een voorbeeld van de bedankpagina van DI-RECT.

Standaard staat er: “Je petje is afgenomen en je bent nu lid. Thanks!”

Daaronder volgt jouw geschreven tekst. Maak deze niet te lang zodat mensen doorgaan naar het meest belangrijke namelijk de stappen.

De stappen die volgen zijn afhankelijk van de beloningen die je gekoppeld hebt.

In het geval van het voorbeeld is stap 1 het toegevoegd worden aan een Telegram groep, en bij stap 2 mogen ze hun adres invullen voor de merchandise die ze toegestuurd krijgen.

De beloningen waar niet direct een actie voor nodig is staan lager op de pagina bij Wat je ook krijgt.

Daaronder krijg je nog de mogelijkheid om te delen dat je je Petje hebt afgenomen.

En uiteindelijk gaan ze via de groene knop naar de tijdlijn van jouw Petje af pagina.