Pagina en abonnementen pauzeren

Als je de pagina pauzeert worden bestaande abonnementen niet meer geïncasseerd en is het (tijdelijk) niet meer mogelijk om lid te worden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Instellingen

Het pauzeren van je pagina kun je doen als je pagina actief is. Ga naar instellingen en ga naar Pagina pauzeren in de kolom Gevarenzone.

Waarom zit dit in de gevarenzone? Omdat op het moment dat je een pagina pauzeert, jouw pagina niet meer gebruikt kan worden om lidmaatschappen te incasseren.

Pauzeren

Je kunt hem op deze manier pauzeren. Klik tweemaal op Pauzeer pagina.

Vervolgens worden alle lidmaatschappen die gekoppeld zijn aan de pagina op pauze gezet en worden er dus geen incasseringen meer gedaan.

Je zult bovenaan je pagina de volgende melding te zien krijgen.

Deze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet meer geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.

De mensen op je pagina kunnen tijdelijk geen lid meer worden, maar nog wel je updates inzien.

Activeren

Op het moment dat je de pagina weer activeert dan wordt de pagina weer op actief gezet. Dit kun je doen door op Activeer pagina te klikken. Ook worden de incasseringen per lidmaatschap wederom geïncasseerd.

Neem bij vragen gerust contact op met de klantenservice.

Succes!