Telegram beloning

Voeg leden toe aan een exclusieve Telegram chatgroep of kanaal

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk de volgende video, of lees het artikel onder de video voor een stap voor stap uitleg.

Via een Telegram beloning kun je leden van jouw pagina of pakket toevoegen aan een exclusieve Telegram chatgroep of kanaal.

Chatgroep of kanaal

Het verschil tussen een chatgroep of een kanaal is dat een chatgroep is bedoeld om met elkaar te praten, dus daar kunnen de mensen ook wat terugzeggen

In een telegram kanaal kun je alleen maar 'zenden' en kunnen de andere toegevoegde mensen niks terugzeggen.

Instellingen

Hieronder zie je een voorbeeld van de telegram beloning instellingen op Petje af.

Het enige wat je hier hoeft de doen is de stappen volgen die hier staan. Ze staan in dit artikel ook stapsgewijs beschreven.

Stap 1:

Maak in Telegram een chatgroep of kanaal aan.

In het voorbeeld hieronder zie je dat er een kanaal is aangemaakt.

(Het kan zijn dat dit er bij jou net wat anders uitziet, maar het principe is hetzelfde.)

Stap 2.

Voeg de Petje af bot toe als admin aan je chatgroep of kanaal.

Klik op de drie puntjes rechtsboven en klik op Info.

Klik dan op Administrators. Daar kun je administrators toevoegen. Je ziet jouw eigen naam al staan.

Voeg Petje.af bot toe

Het is belangrijk dat je bij admins de Petje af bot toevoegt. Zoek op Petje.af en klik deze aan.

Geef de Petje.af bot toestemming voor alle openstaande opties. Nu staat de bot erbij als Admin.

Vervolgens is het tijd voor stap 3.

Stap 3.

Open de chatgroep of het kanaal waar je net de bot aan hebt toegevoegd en kopieer de code.

Plak de gekopieerde link in je kanaal en verstuur deze als bericht.

Yes! Je krijgt meteen een bericht dat je Telegram groep nu gekoppeld is met de Petje af beloning.

Stap 4.

Open een chat met Petje af bot en knip en plak onderstaand bericht om te testen of alles goed staat. Open een chat met de chat bot. Plak de link die als test fungeert en dan krijg je de volgende reactie: Yes! Alles lijkt goed te werken.

Wat dat betekent is dat het telegram kanaal nu op de juiste manier gekoppeld is aan de beloning.

Weergave voor gebruikers

Het ziet er als volgt uit voor gebruikers. Dit is een voorbeeldpagina van een Telegram chat die is gekoppeld aan deze Petje af pagina. Onder het tabblad “Telegram” kun je op “Open in Telegram” klikken.

Klik op Start en je krijgt de link om het telegram kanaal te openen.

Goed om te weten!

Wat nog goed is om te weten is dat je de twee eerdere berichten kunt verwijderen uit je kanaal. Vooral bij een kanaal is dat belangrijk, omdat de mensen in een kanaal terug kunnen lezen wat jij eerder al geschreven hebt. Klik simpelweg op delete. Dit doet niet af aan of de koppeling werkt of niet. Hij zou het nu gewoon moeten doen.

Succes!

Dit was een overzicht van de instellingen die je voor een Telegram beloning kan doen. Neem bij vragen gerust contact op met de klantenservice.