Ga je er tijdelijk even tussenuit of produceer je de komende tijd geen content? Het is nu mogelijk om je lopende abonnementen tijdelijk te pauzeren.

Ga naar Instellingen > Algemeen in het dashboard van je Petje.af-pagina en klik hier op pauzeren.

Als je opnieuw wilt incasseren kun je de pauze-stand hier ook weer uitschakelen.

Wat zien leden?

Alle content op je Petje.af pagina blijft gewoon beschikbaar voor leden. In het overzicht van hun lidmaatschappen zien zij echter staan dat je pagina is gepauzeerd.