Klik op Instagram en voeg een naam toe aan de beloning.

Je krijgt nu een overzicht te zien waarin je je beloning kunt bewerken.

Klik op Bekijk instructies om een video-uitleg te krijgen over hoe je Instagram als beloning toevoegt voor jouw Petje.afnemers.

Vul je Instagram account in door je gebruikersnaam in te typen. (dus zonder instagram.com ervoor).

Onder pakketten kun je aanvinken bij welke pakketten de leden recht krijgen op de beloning. Vervolgens kun je bepalen wanneer je de beloning wilt toekennen en of je deze openbaar wil tonen bij de pakketten.

Let op! De Instagram beloning moet handmatig worden toegevoegd. Zowel bij een nieuwe aanmelding als een opzegging krijg je een to do te zien onder acties. Dit moet je dus zelf bijhouden.

Status: Ingeschakeld houdt in dat de beloning van start gaat.

Klik op Opslaan en de beloning is toegevoegd!