De eerste keer dat je een ActiveCampaign beloning toevoegen wil, staat er dat je eerst gegevens toe moet voegen om deze beloning te gebruiken. Klik hierop.

Ga naar je ActiveCampaign account. Klik onderin je scherm op Settings en vervolgens op Developer.

Nu krijg je een URL en Key te zien. Kopieer deze een voor een en plak ze op je Petje.af-pagina.

Klik op Opslaan en ga terug naar beloningen. Klik op ActiveCampaign om deze toe te voegen. Kies een naam voor de beloning en klik op Aanmaken.

Je krijgt nu een overzicht te zien waarin je je beloning kunt bewerken.

Onder ActiveCampaign kun je een lijst selecteren die je op ActiveCampaign hebt aangemaakt. Deze kun je aanmaken op je ActiveCampaign account onder Lists, waarna deze ook op Petje af te selecteren is.

Selecteer de lijst die je hebt aangemaakt op ActiveCampaign en voeg mogelijke tags toe:

Bij pakketten kun je aanvinken bij welke pakketten de leden recht krijgen op de beloning. Vervolgens kun je bepalen wanneer je de beloning wilt toekennen en of je deze openbaar wil tonen bij de pakketten.

Status: Ingeschakeld houdt in dat de beloning van start gaat.

Let op! Bestaande leden worden ook automatisch toegevoegd als je de beloning inschakelt!

Klik op Opslaan en de beloning is toegevoegd!