Klik op Alleen tekst. Vul een naam in en klik op Aanmaken.

In het volgende overzicht kun je je beloning bewerken.

Typ een uitleg die wordt getoond op de bedankpagina. Beschrijf hier wat de petje-afnemer moet doen om de beloning te krijgen.

Bij Pakketten kun je de pakketten aanvinken waarbij leden recht krijgen op deze beloning. Wanneer ze de beloning krijgen kun je instellen bij Wanneer.

Vervolgens kun je nog kiezen of je de beloning openbaar op je pagina wilt laten zien en de de status van de beloning. Na het inschakelen van de beloning wordt deze ook direct beschikbaar voor bestaande leden.

Klik op de groene Opslaan knop en je beloning is toegevoegd!