Bij het starten van een Petje.af-pagina krijg je de mogelijkheid om pakketten aan te maken. Daarnaast kun je verschillende beloningen per pakket toevoegen. Een beloning is een speciale feature die je kunt toevoegen aan je Petje.af-pagina. Zo kunnen leden recht krijgen op bepaalde beloningen aan de hand van het pakket dat ze afnemen.

Om te beginnen ga je naar je Dashboard.

Klik op Pakketten in het menu aan de linkerzijde.

In dit overzicht van pakketten kun je beloningen toevoegen door op de grijze Beloningen knop te klikken.

Klik rechts bovenin op Beloning toevoegen.

Vervolgens krijg je de keuze uit verscheidene type beloningen.

Lees hier verder voor het toevoegen van de volgende type beloningen:

• Alleen tekst

• Telegram

• WhatsApp

• Instagram

• Per post

• MailChimp

• ActiveCampaign