De updates die op je pagina te zien zijn en in de feed van je fans tevoorschijn komen kun je op de volgende wijze toevoegen.

Ga naar je Petje.af dashboard. Klik vervolgens op Updates om naar je overzicht te gaan.

Klik rechts bovenin op de blauwe knop Update toevoegen.

Kies vervolgens welk type update je wilt toevoegen.

Je hebt nu de keuze uit alleen tekst, met afbeelding, met video, of met audio.

Alleen tekst

Kies een titel voor de update en klik op Aanmaken.

Schrijf een inhoudelijke tekst voor je update onder Inhoud.

Met afbeelding

Bij het kiezen voor een update met afbeelding, heb je de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen die bovenaan je update zal verschijnen. Klik op de grijze toevoegen knop en kies een afbeelding uit je bestanden.

Met video

Bij het kiezen voor een update met video, heb je de mogelijkheid om een video toe te voegen die in je update zal verschijnen. Kopieer de url van je YouTube of Vimeo video en plak deze in de witte balk onder Video url.

Je kunt je YouTube video afschermen zodat alleen je Petje.af-gebruikers deze kunnen zien, doe je door naar je videodetails te gaan en de Zichtbaarheid op Verborgen te zetten. Bij Vimeo ga je naar de instellingen en kies je Alleen tonen op Petje.af.

Met audio

Bij het kiezen voor een update met audio, heb je de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen die bovenaan je update zal verschijnen. Daarnaast kun je een mp3 bestand uploaden van maximaal 150mb. Klik op de grijze toevoegen knop en kies een afbeelding uit je bestanden. Vervolgens klik je op de grijze + bestand toevoegen knop om een mp3 bestand te uploaden.

Keuzemenu

Vervolgens heb je in het menu aan de rechterzijde een aantal keuzeopties om jouw update te personaliseren.

Bij Type staat nu standaard. Stel je wilt toch een update met afbeelding, met video, of met audio uploaden, dan kun je het type update nog aanpassen door op één van de andere opties te klikken.

Bij Status heb je de keuze uit :

• Concept, wanneer je een update wilt bewaren, maar nog niet wilt publiceren.

• Gepubliceerd, wanneer je de update direct wilt publiceren.

• Gepland, wanneer je de update in wil plannen.

Als je op gepland klikt krijg je de mogelijkheid om een publicatie datum in te vullen.

Bij Afschermen heb je de keuze uit :

• Openbaar, wanneer je een update wilt delen met iedereen die je pagina bezoekt.

• Je diverse pakketten met bijbehorende namen, wanneer je de update alleen bij een bepaald pakket wilt delen.

• Per pakket, wanneer je de update in wil plannen. Als je deze optie kiest krijg je de mogelijkheid om één of meerdere pakketten te selecteren.

Met uitzondering van de "Openbaar" optie, kun je er ook nog voor kiezen om Alleen per jaar aan te vinken. Dit houdt in dat de update alleen zichtbaar zal zijn voor petje-afnemers die per jaar betalen.

Klik op de groene Opslaan knop en je bent klaar!