Doelen stellen werkt motiverend. Niet alleen jij, maar ook de bezoekers op je pagina kunnen zien wat je doelen zijn en hoe ver je op weg bent.

Om een doel aan te maken ga je naar jouw Petje.af overzicht, oftewel Dashboard.

Ga naar het menu aan de linkerzijde en klik op Doelen.

Op deze pagina kun je een overzicht bekijken van de reeds gestelde doelen of een nieuw doel aanmaken door rechts bovenin te klikken op de blauwe Doel toevoegen knop.

Er is keuze tussen twee type doelen, namelijk Aantal petjes afgenomen en Bedrag bepalen.

Aantal petjes afgenomen

Wanneer je een doel instelt met een te behalen aantal afgenomen petjes, kun je een gewenste hoeveelheid Petjes af invullen. Wanneer je dit doel haalt kun je het vieren met je Petje.afnemers en weer een nieuw doel aanmaken. Zo blijf je groeien!

Kies onder Status of je het doel wel of niet wilt weergeven op je Petje.af-pagina.

Bedrag bepalen

Wanneer je een doel instelt met een te behalen bedrag kun je deze een naam en beschrijving geven en vervolgens op de groene Aanmaken knop klikken. Daarna krijg je de optie om een bedrag per maand in te vullen. Dit is de hoogte van het te bereiken doel in geld uitgedrukt. Vervolgens klik je op Opslaan.

Kies onder Status of je het doel wel of niet wilt weergeven op je Petje.af-pagina.

Om een doel uit te lichten op de pagina klik je in het overzicht op het lintje.
Wanneer je een doel wil wijzigen druk je op het blauwe 'i-tje'.

Gelukt! Je hebt een nieuw doel aangemaakt.