Ga naar https://petje.af/create-page om zelf een Petje.af-pagina te starten. Volg de aanwijzingen hieronder. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Naam van de pagina

Bedenk een gebruikersnaam en naam voor je pagina en vul deze in.

Plaats vinkjes voor de categorieën die het beste bij jouw pagina passen:

Je social media kanalen kunnen op je Petje.af-pagina getoond worden, vul ze in:

Welke abonnementen wil je aanbieden?

Vervolgens geef je aan wat voor pakketten je wilt aanbieden. Je mag zelf de pakketten benoemen en een prijs toewijzen. Wil je meer of minder dan drie pakketten aanbieden? Klik op het plusje om een pakket toe te voegen. Klik op het rode kruisje achter het pakket om deze te verwijderen.

Voor meer instructies over abonnementen aanbieden klik hier.

Mollie Koppelen

Vervolgens kun je je Petje.af-pagina koppelen met Mollie.

Volg hiervoor deze instructies.

Dashboard

Let op! Het is belangrijk dat je een goede foto upload en een duidelijke omschrijving toevoegt. Mollie gaat namelijk jouw pagina controleren voordat zij jouw betaalmethode activeren.

Activeren

Als je je pagina helemaal hebt ingevuld en je Mollie hebt gekoppeld kun je de check aanvragen. Wij controleren dan je pagina nogmaals en publiceren deze wanneer het er goed uitziet.

Je vraagt de check aan via je dashboard:

Je pagina wordt gecheckt! Binnen 1 werkdag hoor je van ons.

Gefeliciteerd met het aanmaken van je Petje.af-pagina!