Ga naar de pagina van de contentmaker waar je lid van bent. Je kunt je exclusieve podcast toevoegen aan jouw favoriete podcast app door naar "Exclusief" te gaan op de pagina van jouw contentmaker. Klik vervolgens op de app die je wilt gebruiken.

Staat jouw podcast app er niet tussen? Dan kun je de RSS Feed URL kopiƫren door op de blauwe knop te klikken en vervolgens op jouw favoriete podcast app naar de RSS Feature te gaan. Veel luisterplezier!