De eerstvolgende afschrijving vindt plaats een maand of een jaar nadat je het abonnement hebt afgesloten. Dit is afhankelijk van welke abonnement je hebt (een jaar- of maandabonnement).

Om inzage te krijgen in je lidmaatschappen en de afschrijvingen ga je na het inloggen naar je profielfoto rechts bovenin en klik je op Mijn lidmaatschappen.

Vervolgens selecteer je het betreffende lidmaatschap door op de naam of op het i-symbool te klikken, om de eerstvolgende incasseringsdatum te zien.

In het overzicht is te zien sinds wanneer je lid bent en wanneer de volgende betaling plaatsvindt.