Telegram Messenger is een chat-app die vergelijkbaar is met WhatsApp. Via Telegram kun je lid worden van een exclusieve groep die jouw favoriete contentmaker heeft opgericht.

Mocht je deze app nog niet hebben download deze dan via de App store of de Google Play Store. De app ziet er als volgt uit:

Vervolgens ga je naar de pagina van de contentmaker waar je een lid van bent en klik je op "Exclusief". Als voorbeeld zie je hieronder de pagina van Zelfspodcast.

In het rijtje van exclusieve member aanbod zie je het volgende staan:

Volg de stappen die omschreven staan. Klik op Petje.af bot, en kopieer de onderstaande tekst. Plak deze vervolgens in de chat en verstuur deze naar de Petje.af bot.

Zodra je de gekopieerde link verstuurd hebt, krijg je van Petje.af direct een link. Klik hierop om lid te worden van de exclusieve groep.

En klaar is Kees. Veel plezier met connecten!