Wil je de automatische betaling van jouw abonnement via een ander rekeningnummer of andere creditcard laten verlopen? Je kan dit zelf gemakkelijk aanpassen.

Log in en ga naar Mijn lidmaatschappen, selecteer het betreffende lidmaatschap en klik op "Betaalmethode aanpassen".

Hier zie je een overzicht van je huidige betaalmethodes. Vervolgens kun je een nieuw rekeningnummer of creditcard toevoegen.

BIC

Voor het toevoegen van een rekeningnummer wordt naast het IBAN-nummer ook gevraagd om de BIC van je bank. Onderstaand een overzicht van de meeste gebruikte banken.

ING: INGBNL2A

Rabobank: RABONL2U

Knab bank: KNABNL2H

Abn Amro: ABNANL2A

Bunq: BUNQNL2A

SNS: SNSBNL2A

Triodos: TRIONL2U

Asn Bank: ASNBNL21

Regiobank: RBRBNL21

Betaalmethode gebruiken

Wanneer je de nieuwe betaalmethode hebt toegevoegd kun je klikken op "Gebruik". Je stelt deze betaalmethode dan als standaard in. Het andere nummer kun je eventueel weer verwijderen.