Je kunt op ieder moment je abonnement up- of downgraden. Ga naar Mijn lidmaastschappen en selecteer het betreffende lidmaatschap.

Om het lidmaatschap aan te passen klik je op de groene knop 'Aanpassen'.

Vervolgens kom je in een overzicht met daarin de aangeboden pakketten van de contentmaker. Als voorbeeld zie je hieronder de pakketten van Damn, honey.

Zoals je ziet heb je de keuze uit Upgraden of Downgraden. Klik bij het gewenste pakket op de groene of grijze knop.

Upgraden

Na het upgraden van je abonnement krijg je direct toegang tot de content die bij dit pakket hoort. Het resterende bedrag zal worden berekend en wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Downgraden

Een downgrade gaat pas in na het verlopen van je huidige pakket.

Daarna vervalt de toegang van het duurdere pakket. In de grijze ondertitel is te zien wanneer de toegang tot je vorige pakket verloopt.

Limiet op aanpassen

Let op! Je kan een abonnement slechts 1 keer per 5 minuten aanpassen.