Je kunt een eenmalige betaling doen op het moment dat de contentmaker deze optie aanbiedt.

Let op! Eenmalige donatie houdt in dat je geen toegang krijgt tot exclusieve content, maar alleen een bijdrage doneert aan de maker.

Ga naar de pagina van de contentmaker die jij eenmalig wil steunen, en zoek onder de pakketten naar het knopje 'Eenmalig petje af!'

Vervolgens vul je het bedrag in dat je wilt doneren, en je krijgt ook de mogelijkheid om een bericht schrijven aan de contentmaker. Dit laatste is optioneel.

Als laatste selecteer je de gewenste betaalwijze, ga je akkoord met de algemene voorwaarden, en klik je op de groene knop: Betalen.

Rond de betaling af, en klaar.

Wat zal de contentmaker blij met je zijn!