Je kunt lid worden van een pagina door je 'Petje af' te nemen voor één van onze contentmakers. Je betaalt een bedrag per maand of betaalt een jaar vooruit indien de contentmaker dit als optie heeft aangegeven. In ruil voor jouw betaling word je lid van de pagina en krijg je toegang tot de exclusieve content.

We nemen voor het gemak Zelfspodcast als voorbeeld.

Op de pagina van de contentmaker staat rechtsboven in de hoek een groene Petje af! knop. Klik hierop als je je Petje af wilt nemen.

Wanneer je nog niet ingelogd bent kom je eerst bij het inlog scherm. Hier kun je inloggen of, als je nog geen account hebt, een nieuw Petje.af account aanmaken

Na het inloggen krijg je het aanbod van de contentmaker te zien. In het geval van Zelfspodcast heb je de keuze tussen pakket Luisterkind en pakket Tonny.

In de omschrijving van de pakketten is precies te zien wat je krijgt en wat het bedrag is per pakket. Maak een keuze en klik op Neem dit petje af.

Betalen

Vervolgens kom je op het betaaloverzicht. Hier kun je kiezen of je per maand of 1 keer per jaar betaalt, een bericht sturen (optioneel), en een betaalwijze kiezen.

Nadat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden klik je op de groene knop waar Afrekenen op staat.

Je petje is afgenomen en je bent nu lid!

Je kunt nu delen dat je petje is afgenomen op Facebook, Twitter en/of Whatsapp. Ook kun je exclusieve updates bekijken, die exclusief voor jou als petje-afnemer gelden.

Veel plezier!